Over

Mijn missie

“Een gezond lichaam is belangrijk voor iedereen! Dit bereiken is echter niet altijd even gemakkelijk. Daarom staan jouw doelen bij mij centraal, en samen werken we hier efficiënt naartoe.”

Motivatie

Motivatie komt van binnen. Daarom ga ik je helpen om je deze motivatie te laten verbaliseren en om te zetten in resultaat!

Begeleiding

Fit word je niet alleen in de sportschool. Wij nemen jouw lifestyle kritisch onder de loep, om je gezonde gewoontes een boost te geven! Iedereen is anders. Daarom wordt de coaching op jouw wensen afgestemd. Dit kan zowel in groepsverband als individueel.

Resultaat

Resultaat kun je zien! Door verschillende meet- en weegmomenten in te lassen tijdens jouw route naar succes, houden we samen alles tot in de puntjes in de gaten om je doel te bereiken.

Voedings

Ook wat jij eet is van belang om een gezonde levensstijl te creëren. Daarom geef ik je graag advies over gezonde voeding, en help ik je met het kiezen van  gezonde maaltijden.

Locatie

Personal training geef ik bij Fit For Free op de Europaweg 150 in Helmond. Daarnaast is het ook mogelijk om bij je thuis of in de open lucht te trainen.

Bekijk hier de flyer.