Trainingsvormen

Transformatie!

Verandering staat hier centraal! Oude gewoontes inruilen voor nieuwe, gezondere gewoontes om zowel binnen als buiten de fitness af te vallen en/of spiermassa aan te maken.

Revalidatie

Zowel bij je thuis of in de fitness kunnen we aan jouw revalidatie doel werken na ziekte of ongeval. Functioneel trainen en opnieuw participeren is hierbij prioriteit.

Strong Body, Strong Mind

Dynamische kracht- en conditietraining gecombineerd met cognitieve gedragstherapie om zowel fysiek als mentaal sterker in je schoenen te staan en oude gewoontes achter je te laten.

Werkplek analyse

Niet alleen in de fitness wordt je fitter. Hoe jij leeft en werkt heeft hier een groot aandeel in. Daarom is het mogelijk om een afspraak met mij te plannen om samen je werk gewoontes te onderzoeken en je te helpen om deze actiever en poductiever te maken! Hiervoor kun je een offerte aanvragen.

Bedrijfsfitness

Wil jij graag iets extra’s doen voor je werknemers, of een teambuildingsactiviteit organiseren? Het is nu mogelijk om bij mij bootcamps en fitness programma’s te volgen die gericht zijn op groepsdynamica en samenwerking. Hiervoor kun je een offerte aanvragen.

Voedingsconsult

Gezond eten is niet altijd even gemakkelijk in ons drukke leven! Graag help ik je mee met makkelijke tips en tricks om zo je leven net dat beetje gezonder te maken!